Friday, November 7

oNe MoRe PapeR to Go.....

Sedar x sedar.... saya dah abis 4 paper tuk final exam bagi sem ni. Tinggal lagi 1 paper... Bile ditanye cm ne paper yg lepas....huhu... sungguh menakutkan diri ini... secara jujur, saya rase begitu tensen dgn paper yg lepas...huhu... ape yg dah berlalu, jgn dikenang lg... yg akan dihadapi hari isnin ni, ana kena lebihkan usaha lg... Walaubagaimanapun, saya berharap sangat, walaupun x dapat jawab sgt solan final kali ni, tapi ana berharap sgt2 moga result saya masih ditahap yg baik... sumenya saya berserah kepada Allah...

Bagi saya sem ni la saya rase begitu sukar tuk dihadapi.... sedih rasenye bile terkenangkan diri ni pada sem ni....huhu... mak ayah... anakmu dah cube yg terbaik... Saya pasti perasaan ini dan ketensenan ini pasti akan berulang lagi... pepon, rasenye diri ni perlu lagi ditambah kekuatan tuk hadapi segala-galanya pada masa akan datang.....

~ sudah tak sanggup rasenye.....huhu ~

2 comments:

popoi said...

heehe..ini blog su ye ... nnt klu kita tak jumpa bole la contect guna blog...

mujahidah_1505 said...

hehe... sy baru je stat wat blog ni... saje mencuba..hehe...=)

Related Posts with Thumbnails