Monday, November 23

Ketika Cinta Bertasbih...

Ketika Cinta Bertasbih (KCB)... hehe... semua dah kena tsunami movie ni. Lepas je tgok movie tu, saje je la letak shout out kat facebook... adelah yg respon, katenye pernah dgr lagu je, blom tgok movienya lagi... ada lebih kurang mengatakan diri ni 'jwang'... haiyya... tajuk movie je jiwang... hoho... citernya tak de la jiwang pon... citernya bagi saya best sgt2 drp ayat2 cinta. huhu...



Mana2 pon, mesti citer psl movie nih.. hikhik... mmg popular la movie ni.. sampaikan adik juniorku yg berada 'nung' jauh di Morocco pon tanye, kak su dah tgok movie KCB? haha... mestilah dah tgok dik... hehe.. lebih2 lg kak su ni 'giler' baca novel KCB jugak... hikhik...;)

Semalam punye la rajin cari kat youtube, kot2 kuar KCB2..huhu... tp mmg x de lg.. skrg ni majoriti tgok KCB1 la.. sabo2 nnt ade la tu kCB2... hehe... pujuk diri sendiri.

Su, best sgt ke citer tu? haha... ade lagi b'tanye... tu la suka sgt promote. promote kat fb la.. ym pon saya menaikkan saham movie ni... haa.. kan ade lg bertanya.... so, bagi saya best la.. stiap org ade pelbagai pendapat... tapi sape2 yang dah bace novel, honestly... mmg la lg best bace novelnye... kata org, lebih 'menjiwai' watak.. ermm, tapi mmg la ssh nak terbitkan 100% sama ngan novel... tapi bg saya, KCB ni not bad la, cuma bolelah diperbaiki lagi tuk next time...

 

Suka saya amik kata2 CINTA drp movie ni... [isk3.. abisla mesti ade yg berkata diri ni jiwang lagi..hoho]




Pepon, sape2 yg blom menonton movie ni lagi... bole la menontonnye ye!!! hehe...

5 comments:

encikhaha said...

nak carik katne muvie die..nak tgk~haha

.:: MuJahiDaH ::. said...

ermm... ntahlah, movie ni ade kwn yg bg...

x pe yatie, nnt ak send ikut skype ea...

Anonymous said...

AssaLaMuaLaiKuM..
ehm..mmg mnt ke cte ni?
hehe..novel mnt gak eh??



http://nawfaltimur.blogspot.com

.:: MuJahiDaH ::. said...

waalaikumussalam...
minat? ye la kot...
citer n novel, dua2 best...
tp klo bace novelnye, lagi bestlah.

future phenomenon said...

salam ziarah, jika mahu mengetahui rahsia nusantara, islam dan kebangkitan akhir zaman sila mengunjungi www.nusanaga.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails