Tuesday, June 23

Ja mata nè !!!

Ja mata ne !!! Wakarimashitaka. [adakah anda paham?] hehe... saja je sebenarnya... saya pon x reti jugak Nihon-go [bahasa Jepun] ni... sikit2 boleh la... belajar pon hanya 1 sem... huhu... Tengah kemas buku2 sem lepas, terjumpa la buku kecik molek ni "Asas Bahasa Jepun 1" yg ditulis oleh sensei saya, encik Iszuani... hehe.. ermm.. dah nak abis cuti daa... saya dah start packing... huhu... mcm tak sabar nak balik UMP je... haha... Ye ke tak sabar? Sebenarnya saya ada misi penting tuk next week, terpaksalah balik awal sikit... balik sekejap je... nanti sambung balik cuti yang masih berbaki beberapa hari...


Yang atas tu mukadimah je... sebenarnya nak citer psl reunion baru ni.. domo arigato kat bie [ainul nabilah] yang telah berjaya handle reunion yang telah membuatkan sahabat2 yang tak dapat join tersangatkah jeles... huhu... Sabo ye... nanti kita buat lagi reunion tu bila korang semua balik dari perantauan... [ tak sabarnya nak jupe kamooo semua...]





Pic lame? hehe... tak adalah, saya saja edit... teringat memori dullooo...
[berlatar belakang masjid terapung]



Reunion tu dibuat pada hari Sabtu baru ni, 20hb jun kat kawasan Masjid Terapung. Reunion ni tak adalah dibuat besar-besaran, cuma hanya utk girls bagi batch 2000-2004 yang bergelar eX-sHaMs. Seronok juga dapat berjumpa lagi. Dapatlah tau perkembangan masing2, yag datang tak adalah ramai sangat... hanya beberapa orang sahaja. Nak buat mcm mana la kan, semua tengah busy. Tu cabarannya bila nak buat reunion...huhu... ada tengah buat praktikal lagi, ada juga tengah sibuk bekerja sambilan... hanya saya dan naqiah bukan student dari uia yang belum buat praktikal lagi...huhu... yang selebihnya semua dari uia... tidak kisahlah... pepon, saya rasa seronok sangat2 krn dapat bertemu lagi dgn dieorg semua... Harap lepas ni dapat buat reunion lagi... diharap sangat dapat berjumpa sahabat2 yang tengah dalam ke"jeles"an... huhu... Sabo2 ye... wa, gie, imah... nanti kita buat reunion lagi gempak ye... hehe.. saya nak jumpa juga dgn wanie, nadhirah, sya dan zue... rindunya kat kamooo samua... dah lama kita tidak bertemu... Pepon, ja mata ne [ Jupe lagi ] !!!!












Kami wakil eX-sHamS…huhu..[hope pasni dpt kumpul smua...]


Jom p sejid ^_^


Gochisosamadeshita [tq atas makanan ni...]


tgok sini semua.. kLiK!!!


4 comments:

Najwa Aima said...

haha.. saba2.. tp seriously dengki...
nti lagi sebulan lebih je lg nk balik msia..

mujahidah_1505 said...

hehe... sabo2 ye... panjang umo kita jupa lg...pepon, all da best wa!!!

HaDi said...

kalo yang tak ex_shams nk jelez gak blh x...hehe

mujahidah_1505 said...

jeles jugak ke? huhu... kalo jeles, sila2 la... hoho... pasni kena wat reunion tuk ex-kmm la pulak... time tu bru la jeles kan... hehe..

Related Posts with Thumbnails